Vi satser på talenter

Vi satser på talenter


Vi er opptatt av at de som virkelig vil noe skal lykkes. Vi vet at det er tøft å satse hvis man vil bli best, og tøffere blir det om du er en outsider. Vi er alltid på utkikk etter unike talenter med spennende historier å fortelle.

I 2020 innledet vi et samarbeid med Lilo Fyrileiv og hennes satsning på å bli Norges nye motorsportstjerne. Lilo kjører go-cart og deltar i en klasse der alle motstanderne er gutter. Motorsport på dette nivået er ekstremsport: Man må være fysisk sterkt, frykt og redsel må legges igjen før man setter seg i setet og det er millimetre som skiller mellom seier og nederlag.

Team Floki som ledes av hennes pappa Vegard har fått støtte av TECHPROS til denne satsningen. Etter debutsesongen som dessverre ble sterkt redusert av coronapandemien, satser Lilo videre. Målet er å etablere seg i Norgeseliten, for deretter å satse internasjonalt.

Norges største avis VG har også plukket opp Lilos talent og hennes historie. Artikkelen om henne kan du lese her.

Har du lyst til å bli en del av et spennende teknologiselskap? Hos oss kan du kan søke på flere spennende stillinger, eller så kan du sende oss en åpen søknad der du forteller oss hvorfor vi skal satse på deg.

Det gjorde Lilo, og hun får du møte hvis du blir en del av oss.

Søk på en av våre ledige stillinger her.