UX Designer


Er du en av


#De20Neste?

UX Designer


Send din søknad

Våre UX-designere er multikunstnere innen et fagfelt som handler om å skape bindeledd mellom teknologi, forretningsdrift, brukervennlighet, merkevare og adferd.

Vi tror at du er godt kjent med sentrale UX-research-metoder og har en særlig interesse for forståelse av brukeradferd basert på data. Du gjennomfører brukertester, identifiserer bruksmønstre, og redesigner systemer for å imøtekomme observerte behov og for å fjerne frustrasjonsmomenter hos brukere.

Vi ser etter deg som har evnen til å kombinere venstre og høyre hjernehalvdel. Gjerne i like porsjoner, men ofte med hovedvekt på en av sidene. Alt etter som hvor du er i prosessen. Du har utdannelse og erfaring fra tilsvarende roller, men dersom du har en annen erfaring som du mener at er genial, vil vi også snakke med deg.

For oss er det essensielt at du brenner for å skape gode brukeropplevelser. Om det innebærer å skissere løsninger på servietter, i wirreframes eller som klikkbar prototype avgjør du. For deg er menneske-maskin-interaksjon, grafisk brukergrensesnitt, informasjonsarkitektur og service design det som gir mening i livet.


Image
Image

quote
Som ansatt i TECHPROS blir jeg utfordret daglig innen områdene jeg brenner for. Ingen oppgaver er like, og jeg må hele tiden ha fokus på totaliteten av det vi skal levere. Med fokus på struktur og rutiner i kombinasjon med kreativitet og innovasjon har jeg funnet min metode for suksess.

- Susanne, UX Designer Konsulent

Som UX-designer jobber Susanne med digitalisering og utvikling av brukeropplevelser med høy grad av interaktivitet og brukervennlighet.

For Telenor har hun fått bruke all sin kunnskap innen digitalt design for å skape bedre brukervennlighet tilknyttet bestillingen av produkter og tjenester på nett. I tillegg har hun hjulpet dem digitalisering av møter i forbindelse med håndteringen av Covid-19, og hun har introdusert nye designverktøy for bedre samarbeid og smidige prosesser.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som UX-designer regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: Figma, Sketch, Adobe, Axure, Balsamiq, Trello, Confluence og Jira.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.


Send din søknad


Vil du vite mer?


Ta kontakt med oss i dag og spør og grav! 


Image

Malin Ekaas Arntzen


malin@techpros.no

+47 482 61 662

Lille Grensen Alle 3, 0156 Oslo Norway

TECHPROS er et teknologiselskap med nærmere 40 ansatte som jobber med oppgaver innen design, utvikling, forvaltning og testing av programvare og IT-systemer for de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge.

Vår målsetting er å være 50 ansatte i løpet av 2021. Vi skal være en foretrukken leverandør av konsulenter til offentlig sektor og privatmarkedet, og vi skal ha eller være inne på rammeavtaler eller tilsvarende innkjøpsordninger med samtlige store offentlige aktører i Norge i løpet av de 5 neste årene.

Selskapet ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020.