Utvikler


Er du en av

#De20Neste?

Utvikler med pasjon for ren, ryddig og gjenbrukbar kode


Send din søknad

Våre utviklere skriver kode som skaper endring, som løser problemer og ikke minst kode som gir muligheter for andre.


Om du benytter Java, C#, Kotlin, Ruby, C++, JavaScript eller SQL er ikke avgjørende. Det essensielle er at du digger det du driver med. Du liker å lete etter løsninger på komplekse utfordringer, og du er åpen for å lære deg nye teknologier og metoder for finne den beste løsningen


Det viktigste for oss er at du brenner for å skrive ren, ryddig og gjenbrukbar kode. At du har en lidenskap for koding og mest av alt ønsker å utvikle deg gjennom å jobbe med spennende, komplekse og utfordrende oppgaver i team med andre.

Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.
Image
Image

quote

Som utvikler hos Landbruksdirektoratet fikk jeg bruk for min erfaring fra reiselivsbransjen – utrolig nok. Løsningen vi lagde var en reisetilskuddsordning for veterinærer, og jeg fikk god bruk for min erfaring med bruk av kartløsninger, samt min erfaring med utvikling av komplette løsninger bygget på mikrotjenestearkitektur.


- Peter, Senior Software Developer


Før Peter begynte som konsulent jobbet han i nesten 15 år som in-house utvikler. Et ønske om å omsette og utnytte sin erfaring for andre var hans motivasjon for å bli konsulent.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som utvikler regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: AWS, Azure, Openshift, Spring Boot, Jenkins, Docker, Kubernetes, Elasticsearch, Kafka, MongoDB, React, Angualar, VUE, Node og .NET-Core.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge.
I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.


Send din søknad


Vil du vite mer?


Ta kontakt med oss i dag og spør og grav! 


Image

Malin Ekaas Arntzen


malin@techpros.no

+47 482 61 662

Lille Grensen Alle 3, 0156 Oslo Norway

TECHPROS er et teknologiselskap med nærmere 40 ansatte som jobber med oppgaver innen design, utvikling, forvaltning og testing av programvare og IT-systemer for de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge.

Vår målsetting er å være 50 ansatte i løpet av 2021. Vi skal være en foretrukken leverandør av konsulenter til offentlig sektor og privatmarkedet, og vi skal ha eller være inne på rammeavtaler eller tilsvarende innkjøpsordninger med samtlige store offentlige aktører i Norge i løpet av de 5 neste årene.

Selskapet ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020.