Tester


Er du en av


#De20Neste?

TESTER med blikk for deler og helheten


Send din søknad

Våre testere er opptatt av detaljer. De ser delene og helheten, og er særdeles gode på å lese og analysere andres kildekode.


Enhetstest, systemtest, integrasjonstest, testautomatisering, ytelse, sikkerhet… Som tester jobber du med kvalitetsikring i hele stacken, og i hjelper store utviklingsteam med å levere kvalitet i alle ledd. Du er god på etablere standarder for kodekvalitet, teststrategier og testverktøy. Du er også god på å skrive kode og du utvikler skript eller verktøy for å effektivisere og automatisere testarbeidet.


Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer. Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Dersom du har drevet med koding hele livet og «hoppet over utdannelsen» for å dyrke lidenskapen for kode er du selvfølgelig også en vi vil snakke med.

Det viktigste for oss er at du er opptatt av å kvalitetssikre, teste og sørge for at det som settes i produksjon innehar den kvalitet oppdragsgiver forventer.

Image
Image

quote

Som testutvikler hos #Ruter jobber jeg med å kvalitetssikre systemene som håndterer millioner av reisende hvert år. Å jobbe med testing på dette nivået gir meg mulighet til å samle all erfaring jeg har opparbeidet meg innen utvikling av programvare, apper og webløsninger.


- Muthu, Seniorkonsulent Test og Kvalitetssikring


Muthu har jobbet med design, utvikling, prosjektledelse og testing i snart 15 år. Han har spesialisert seg på teknisk testing og testautomatisering de siste årene.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som tester regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: Selenium, Cucumber, Cypress, Postman, Gatling, SoapUI, Mockito, Jest, JUnit, NUnit, Jasmine, Loadrunner, ALM eller andre.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.


Send din søknad


Vil du vite mer?


Ta kontakt med oss i dag og spør og grav! 


Image

Malin Ekaas Arntzen


malin@techpros.no

+47 482 61 662

Lille Grensen Alle 3, 0156 Oslo Norway

TECHPROS er et teknologiselskap med nærmere 40 ansatte som jobber med oppgaver innen design, utvikling, forvaltning og testing av programvare og IT-systemer for de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge.

Vår målsetting er å være 50 ansatte i løpet av 2021. Vi skal være en foretrukken leverandør av konsulenter til offentlig sektor og privatmarkedet, og vi skal ha eller være inne på rammeavtaler eller tilsvarende innkjøpsordninger med samtlige store offentlige aktører i Norge i løpet av de 5 neste årene.

Selskapet ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020.