TECHPROS ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020


TECHPROS ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020


TECHPROS har vokst raskt siden oppstarten i 2014. Omsetningen har økt hvert år, og vi har klart å drive med overskudd selv om vi har hatt primærfokus på å bli større og flere. Selv med dette som bakteppe har vi klart å bli et selskap som kan smykke oss med tittelen Gasellebedrift 2 år på rad.

I årene fremover vil vi fortsatt ha fokus på å vokse, men vi har også fokus på bunnlinjen. Forventingene er en årlig vekst på 15-20% på topplinjen fra foregående år, og et resultat før skatt på 14-16%.

Her kan du se presentasjonen av oss på DNs Gasellesider.

Hvordan har vi fått det til?

Gjeonnom faglig oppfølging og personlig utvikling skaper vi dyktige leverandører av forretningskritisk kompetanse til noen av de viktigste digitaliseringsprosjektene i Norge. 

Vi har etablert flere egne sertifiseringsløp for våre ansatte slik at de kan øke sin kompetanse innen områder vi vet at markedet etterspør. Her har vi hatt fokus på sertifiseringer innen skyteknologi, utviklingsrammeverk og testing. 

Selskapet har en administrativ ledelse på fire stykker som jobber med oppfølging av konsulenter, kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Vi har fire fagledere som har ansvaret for den faglige oppfølgingen. Kartleggingen av kompetanse gjør vi sammen. Strukturen er flat, og alle jobber mot de samme målene. 

I en kunnskapsbedrift den viktigste oppgaven å utnytte den totale humankapitalen på best mulig måte. I TECHPROS jobber vi kontinuerlig og systematisk med å utvikle de ansattes egenskaper og ferdigheter som konsulenter. Det har vist seg å være en av faktorene bak vår suksess.

Den andre faktoren er at vi er flinke til å finne flinke folk. Har du lyst til å bli en del av selskapet? Søk på våre ledige stillinger her.