LEDELSEN

Image

CEO

 • andreas@techpros.no
 • +47 913 45 782

Andreas leder selskapet og selskapets ledergruppe. Han koordinerer samarbeidet med våre oppdragsgivere og har ansvar for salg og forretningsutvikling mot eksisterende og nye kunder. Han har hovedansvar for faglig kvalitetssikring og oppfølging av selskapets prosesser og metoder. Andreas har har vært med på  digitaliseringen av samfunnet siden 1994. Han har lang og variert erfaring som konsulent og rådgiver for flere av de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge og internasjonalt.

Image

COO- konsulentsjef

 • malin@techpros.no
 • +47 482 61 662

 Malin har ansvar for adminstrativ oppfølging og koordinering av selskapets stadig voksnede konsulentgruppe. I tillegg er hun vårt adminstrative «nav» og har full kontroll på våre kunder og leverandører. Hun har sin bakgrunn som researcher og headhunter fra rekrutteringsbransjen. Før dette har hun hatt administrative roller og stillinger innen offshore og shipping. Hun er i tillegg ansvarlig for våre sertifiseringer og kvalitetsordninger.

Image

HR-sjef

 • johanne@techpros.no
 • +47 47 837 111

Johanne leder selskapets aktiviteter innen HR og har hovedansvaret for oppfølging av selskapets ansatte på dette området.  Hun jobber også med å finne konsulenter med «TECHPROS-skills» og hun har ansvar for oppfølging av flere av våre kunder. Johanne er ansvarlig for GDPR i selskapet og samarbeider med CISO og CTO på dette området. Hun er også ansvarlig for oppfølging av våre leverandører innen HR og compliance.

Image

CTO & Sjefskonsulent

 • kristian@techpros.no
 • +47 91121974

Som CTO har Kristian det overordnede ansvaret for å utvikle og motivere selskapets 40 ansatte innen disses fagområder. Her bruker han både sine analytiske egenskaper med evnen til å skape god kjemi og kultur med og mellom utviklere, testere, designere og prosjektledere. Han er også fagansvarlig for Microsoft-teknologier og skyteknologi. Han har bakgrunn fra IT innen det maritime markedet, olje- og gass og helse. Til daglig jobber han for våre kunder som arkitekt innen skytjenester og har uført oppdrag for blant annet Hurtigruten, Melin Medical, UNO-X og Oslo Kommune.

Image

avdelingsleder & sjefskonsulent

 • preben@techpros.no
 • +47 971 77 866

Preben har det faglige ansvaret for selskapets ansatte innen fagfeltene prosjektledelse, testledelse og rådgiving. I dette inngår faglig utvikling, oppfølging av de ansatte i gruppen samt kartlegging og planlegging av behov for kurs, sertifiseringer og videreutdanning. Preben har over 18 års erfaring innen test- og prosjektledelse, endringsledelse, funksjonell testing, kvalitetssikring, feilretting og kundesupport. Preben har vært sentral i oppbyggingen av selskapets verdier, kultur og sosiale aktiviteter, og hadde rollen som kultursjef fra 2017 til 2019. Han jobber til daglig som konsulent/rådgiver for Statens Vegvesen, og har tidligere jobbet med test og kvalitetssikring for EVRY, DELL og Guard Systems Group.

 

Image

CISO & sjefskonsulent

 • andreas.lohne@techpros.no
 • +47 400 16 046

Som CISO har Andreas det faglige og operative ansvaret for at TECHPROS forholder seg til og følger de krav og lover som stilles til selskapet i forhold til sikkerhet og personvern.  Andreas bruker også mye av sin tid som sikkerhetsrådgiver/konsulent for våre kunder. Han er en godt kjent fagperson innen det internasjonale sikkerhetsmiljøet og han holder ofte foredrag om sikkerhet på konferanser og meetups. Han er svært kyndig innen compliance, spesielt ISO27001:2013, ISO27017:2015, NIST standarden og GDPR-compliance. Han har utført oppdrag som sikkerhetsspesialist for Telenor og Cognizant og han har hatt sikkerhetsrelaterte stillinger i  Broadnet og Ventelo.