Velkommen til bloggen vår!

angelica Blog

Fredrik Gjertsen, TECHPROS

Etter å holdt på i snart 5 år har vi endelig fått vår egen blogg, hvor kult er ikke det? Techpros har vokst seg ganske så stor fra vi først startet opp, og vi er i dag nesten 40 konsulenter som driver med mye forskjellig. Da følte vi det på tide at også vi starter å blogge litt om det vi driver med.

Her kommer vi til å blogge om ting som interesser oss, teknologier vi synes er kule, og det vi brenner for. De fleste av oss sitter ute hos kunder og løser det vi føler er verdensproblemer med et hav av ulike teknologier. Derfor sitter vi inne med mange tanker om hvordan ting bør løses, eller hvordan teknologier kan tas i bruk.

Det er sånne tanker bloggen skal handle om, og innleggene blir sortert etter innfallsmetoden i takt med skrivekløe hos konsulentene våre.

Kanskje kommer det plutselig en post om den sykt kule konferansen noen av oss var på, og hvorfor akkurat du burde dra dit neste gang? Eller det kommer kanskje en bloggpost om arbeidsdagen til en konsulent, så du kan forstå om dette er en jobb som passer for deg?

Kanskje har en av oss sett et nytt spennende rammeverk vi liker, eller et nytt programmeringsspråk? Vi kan være ganske nerdete. Kanskje handler det om at vi utforsket en ny feature i spring-boot eller react som vi føler det er verdt å dele med resten av verden.

Kort sagt – nå har vi stablet denne bloggen opp på beina, og skrivekløen har fått et utløp.

Stay tuned!