Ledelsen


Selskapets lederteam har som hovedoppgave å få det beste ut av alle ansatte. Vi jobber tett med konsulentene våre slik at vi vet at det som leveres samsvarer med de forventningene våre kunde har til oss.Ledelsen


Selskapets lederteam har som hovedoppgave å få det beste ut av alle ansatte. Vi jobber tett med konsulentene våre slik at vi vet at det som leveres samsvarer med de forventningene våre kunde har til oss.
Image

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

Andreas Øwre


Andreas leder selskapet og selskapets ledergruppe. Han koordinerer samarbeidet med våre oppdragsgivere og har ansvar for salg og forretningsutvikling mot eksisterende og nye kunder. Han har hovedansvar for faglig kvalitetssikring og oppfølging av selskapets prosesser og metoder. Andreas har har vært med på digitaliseringen av samfunnet siden 1994. Han har lang og variert erfaring som leder, konsulent og rådgiver for flere av de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge og internasjonalt.

Image

KONSULENTSJEF

Malin Ekaas Arntzen


Malin har ansvar for kontinuerlig oppfølging og koordinering av selskapets stadig voksende konsulentgruppe. Hun leder vårt arbeid med å finne nye dyktige teknologer gjennom research, intervjuer og testing av kandidater. Hun har sin bakgrunn som researcher og headhunter fra rekrutteringsbransjen. Før dette har hun hatt administrative roller og stillinger innen offshore og shipping.

Image

HR-SJEF

Johanne Berg Bollingmo


Johanne har hovedansvaret for planlegging og oppfølging av selskapets aktiviteter innen HR og compliance. Hun jobber også som kundeansvarlig mot flere av våre samarbeidspartnere, og hun bidrar med å finne nye konsulenter gjennom research og intervjuer. Johanne har ansvar for at selskapet følger de gjeldende retningslinjene for personvern (GDPR) og hun er prosjektleder for vår pågående ISO 9001-sertifisering.

Image

FAGSJEF

Kristian Alnæs


Kristian har det overordnede ansvaret for å utvikle og motivere selskapets 40 ansatte innen et bredt spekter av fagområder. Her kombinerer han sine analytiske egenskaper med evnen til å skape god kjemi og kultur med og mellom utviklere, testere, designere og prosjektledere. Han har bakgrunn fra IT innen det maritime markedet, olje- og gass og helse. Til daglig jobber han for våre kunder som arkitekt innen skytjenester og har uført oppdrag for blant annet Statkraft, Schibsted, Hurtigruten, Melin Medical, UNO-X og Oslo Kommune.

Image

SALGSSJEF

Per Arne Solberg


I TECHPROS jobber Per Arne med digitalisering, forretningsutvikling og salg rettet mot SMB-markedet. Han har over 30 års erfaring innen finans, salgsledelse og forretningsutvikling. Han har jobbet med ulike typer kapitalinnhenting, formuesforvaltning og rådgiving for et bredt spekter av selskaper innen olje, energi, fintech, sjømat og retail. Han er også styremedlem i TECHPROS AS.