Jobb hos oss


I TECHPROS er vi opptatt av teknologi og mennesker. Vi ser at forandring og fremdrift skapes av mennesker som kan teknologi.


Jobb hos oss


I TECHPROS er vi opptatt av teknologi og mennesker. Vi ser at forandring og fremdrift skapes av mennesker som kan teknologi. Bli med oss i en verden av teknologi, samhold og muligheter.


 • Image
 • Utvikler
 • Vil du skrive kode som skaper endring, som løser problemer og som gir muligheter for…
 • Image
 • Frontend-utvikler
 • Brenner du for web- og interaksjonsdesign, moderne frontendteknologier og brukeropplevelse?
 • Image
 • Tester
 • Er du opptatt av detaljer, nøyaktig og god på å test og analysere andres kildekode?
 • Image
 • UX Designer
 • Er du en multikunstner som trigges av skape bindeledd mellom teknologi, forretningsdrift, brukervennlighet, merkevare og…

Bli med oss inn i en verden av teknologi, samhold og muligheter. Hos oss blir alle sett.


Hva sier våre ansatte?


Hos oss blir alle sett. Vi hører på hva du har å si. Vi jobber for at du skal kunne bruke din kompetanse slik at andre får glede av den


Slide

Som ansatt i TECHPROS blir jeg utfordret daglig innen områdene jeg brenner for. Ingen oppgaver er like, og jeg må hele tiden ha fokus på totaliteten av det vi skal levere. Med fokus på struktur og rutiner i kombinasjon med kreativitet og innovasjon har jeg funnet min metode for suksess.

quote - Susanne, UX Designer
Slide

Som utvikler hos Landbruksdirektoratet fikk jeg bruk for min erfaring fra reiselivsbransjen – utrolig nok. Løsningen vi lagde var en reisetilskuddsordning for veterinærer, og jeg fikk god bruk for min erfaring med bruk av kartløsninger, samt min erfaring med utvikling av komplette løsninger bygget på mikrotjenestearkitektur.

quote - Peter, Senior Software Developer
Slide

Som frontendutvikler har jeg alltid fokus på å lære meg nye teknologier. Jeg er særdeles opptatt av detaljer og kildekode som er ren og lesbar. Jeg er opptatt av å gi oppdragsgiverne våre tips og innspill på hvordan de kan benytte rammeverk for å nå sine målsettinger, både i forhold til brukeropplevelse og i forhold til vedlikehold og videreutvikling.

quote - Nina, Senior Frontend Utvikler og UX Designer
Slide

Som testutvikler hos #Ruter jobber jeg med å kvalitetssikre systemene som håndterer millioner av reisende hvert år. Å jobbe med testing på dette nivået gir meg mulighet til å samle all erfaring jeg har opparbeidet meg innen utvikling av programvare, apper og webløsninger.

quote - Muthu, Seniorkonsulent Test og Kvalitetssikring