Frontend-utvikler


Er du en av


#De20Neste?

Frontend-utvikler som brenner for moderne teknologier rammeverk


Send din søknad

Som frontendutvikler hos oss vil du jobbe med å utvikle og implementere grensesnitt som benyttes av millioner av brukere hver dag.

Du brenner for utvikling og implementering av web- og interaksjonsdesign med bruk av moderne frontendteknologier, og går ikke av veien for å teste ut nye rammeverk eller biblioteker.

Du jobber best i team med andre utviklere, og du har ikke problemer med å ta del i backendutvikling om det behøves. Vi ser etter deg som har alt fra 2 til 10 års erfaring eller mer.

Du er utdannet innen programmering, utvikling eller digitalisering. Du har et godt øye for det visuelle, du kan ta designskisser og gjøre dem til brukergrensesnitt med fokus på brukeropplevelse og brukervennlighet.

Det viktigste for oss er at du brenner for å skrive ren, ryddig og gjenbrukbar kode. At du har en lidenskap for koding og mest av alt ønsker å utvikle deg gjennom å jobbe med spennende, komplekse og utfordrende oppgaver i team med andre.

Image
Image

quote

Som frontendutvikler har jeg alltid fokus på å lære meg nye teknologier. Jeg er særdeles opptatt av detaljer og kildekode som er ren og lesbar. Jeg er opptatt av å gi oppdragsgiverne våre tips og innspill på hvordan de kan benytte rammeverk for å nå sine målsettinger, både i forhold til brukeropplevelse og i forhold til vedlikehold og videreutvikling.


- Nina, Frontend Utvikler og UX DesignerNina har over 10 års erfaring som frontendutvikler og UI-designer med hovedfokus på utvikling av løsninger for mobil og web. I TECHPROS har hun fått utvidet sin horisont, og hun har lært seg å jobbe med norsk som arbeidsspråk. I NAV var hun også sentral da teamet skulle velge nytt frontendrammeverk.

Våre kunder bruker et stort spekter av teknologier, rammeverk, verktøy og biblioteker. Som utvikler regner vi med at du forstår hva vi snakker om når vi sier: CSS, HTML, JavaScript, SASS, Bootstrap, React, Angular, TypeScript, Vue, Quasar eller TypeScript.

Som ansatt hos oss får du jobbe med spennende oppgaver i noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge. I tillegg vil du få mange flinke og hyggelige arbeidskollegaer, garantert faglig og personlig utvikling og mye moro.


Send din søknad


Vil du vite mer?


Ta kontakt med oss i dag og spør og grav! 


Image

Malin Ekaas Arntzen


malin@techpros.no

+47 482 61 662

Lille Grensen Alle 3, 0156 Oslo Norway

TECHPROS er et teknologiselskap med nærmere 40 ansatte som jobber med oppgaver innen design, utvikling, forvaltning og testing av programvare og IT-systemer for de største aktørene i offentlig og privat sektor i Norge.

Vår målsetting er å være 50 ansatte i løpet av 2021. Vi skal være en foretrukken leverandør av konsulenter til offentlig sektor og privatmarkedet, og vi skal ha eller være inne på rammeavtaler eller tilsvarende innkjøpsordninger med samtlige store offentlige aktører i Norge i løpet av de 5 neste årene.

Selskapet ble kåret til Gasellebedrift i 2019 og 2020.